Tósoki Heléna kutyaviselkedés-szakértő, kutyatréner
+36 30 670 6720

info@kutyaszakerto.hu


Egyéni konzultációk háznál

Egyéni konzultációk háznál

Minden kutyának szüksége van egy alapképzettségre ahhoz, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott életet élhessen gazdájával. Kocsiban/tömegközlekedéssel utazni, ülni, feküdni, maradni, biztonságos módon sétálni, azonnal jönni a gazdi behívására illetve minden körülmények között hallgatni a gazdira – elengedhetetlen tudás a mai világban egy kutya számára. Gyakran előfordul azonban, hogy a gazdik olyan problémákkal szembesülnek, ami apróságnak tűnhet, ám nagyon megkeseríti mindenki életét. Ilyen lehet például, hogy a kutya félti az ételét, nagy nehézségek árán vagy egyáltalán nem tudják kutyájukat betenni az autóba; minden vendéget felugrálással és hatalmas „puszikkal” vagy épp ellenkezőleg, agresszióval üdvözöl; kergeti a családban lévő macskát vagy egyéb háziállatot. Ilyen és ehhez hasonló esetekben is hatékony és egyszerű megoldásokat kínálok. A foglalkozások minden esetben a kutya lakhelyén történnek, így el lehet jutni a különböző magatartásbeli zavarok gyökeréhez és ennek megfelelően örökre eliminálni lehet azokat. A személyre szabott tréning programomat alkalmazva minden kutya néhány nap/hét alatt kezelhető, kiegyensúlyozott és boldog kutyává változik.

Online (videochat) konzultáció

Az online konzultáció szinte teljesen megegyezik a személyes konzultációval, annyi különbséggel, hogy ebben az esetben nem személyesen vagyok jelen a helyszínen, hanem videochat formájában (Viber, Skype, Whatsapp vagy FaceTime). Az utóbbi időben nagyon sok kutyusnak és gazdinak segítettem ebben a formában is (főképp vidéken élőknek), így kipróbált és működő módszerek állnak rendelkezésre. Az első konzultáció itt is egy 30-40 perces állapotfelmérésből és egy 1,5-2 órás tanácsadásból áll. Érdeklődni és időpontot foglalni a 06-30-670-6720-as telefonszámom lehet.

Menhelyről örökbefogadott kutyák beillesztése az új környezetbe

Menhelyről örökbefogadott kutyák beillesztése az új környezetbe

A menhelyi kutyák nagy többségénél nem áll rendelkezésünkre információ a kutya korábbi életét illetően. Legtöbbjüket sajnos rossz körülmények között tartották, esetleg bántalmazták, kínozták. Ennek következtében sok kutyánál alakult ki félelem az embertől, bizonyos tárgyaktól vagy súlyosabb esetekben akár agresszió is.
Ezen problémák kezelése gyakran hosszabb időt vesz igénybe, viszont az új gazdinak könnyebb dolga lesz, hiszen a kutya egy új környezetbe került, ami nagyban elősegíti a kutya fejlődését. A rehabilitáció első körben a kutya otthonában történik, majd kiterjesztjük az oktatás helyszínét a kutya szűkebb, illetve tágabb környezetére.

Új kutya érkezése (esetleg meglévő kutya/macska mellé)

Új kutya érkezése (esetleg meglévő kutya/macska mellé)

Egy új kutya beilleszkedése egy meglévő családba nem mindig problémamentes. Főleg, ha ott már van egy másik kutya, macska vagy esetleg más háziállat. Nagyon fontos ilyenkor, hogy már az első percekben tudassuk az új kutyával, hogy ő hol foglal helyet a falkarangsorban. Általában 3-5 hét alatt minden kutya beilleszkedik az új környezetébe, ez alatt azonban folyamatosan és következetesen nevelni kell őt. Ehhez egy minden részletre kiterjedő és a kutya egyéniségére szabott programot dolgozok ki, melyet a gazdi az egyértelmű utasítások alapján követni tud.

Árak

Viselkedési zavarok kezelése/tréning/tanácsadás

Budapesten 12000 Ft/60 perc
(tartalmazza a kiszállási díjat is)


az árak 2024. április 1-től visszavonásig érvényesek.

Az állapotfelmérés INGYENES
(amennyiben konzultáció követi)

A foglalkozások általában 1-1,5 óra időtartamúak (kivéve az első, alapozó foglalkozást, ami általában 1,5-2 óra)


Menhelyről örökbefogadott kutyák esetében 10% kedvezményt biztosítok minden óra árából!